Wallpaper 2

I bogen Bedre mødekultur” side 76 kan du se et eksempel på denne skabelon i udfyldt stand. Skabelonen er velegnet ved et møde/workshop, hvor deltagerne skal hæve sig op i helikopteren og diskutere, hvordan der kan skabes forbedringer inden for et givent problemområde.

I feltet ”Dagsorden” noterer gruppen en køreplan for mødet med tidsangivelser. I feltet ”Vores resurser” noterer gruppen de resurser, der i dag er til rådighed inden for det området. Det kan for eksempel være medarbejdere, der har nogle særlige relevante kompetencer. I feltet ”Hvor er vi i dag?” beskriver gruppen kort situationen som den er pt. – med særlig fokus på de områder, der bør forbedres. I feltet ”Hvor vil vi hen?” beskriver gruppen kort og konkret målene – altså hvordan vil vi gerne være/agere i fremtiden. I feltet ”Hvad skal der til?” beskrives konkret, hvilke handlinger der skal igangsættes for at nå hen, hvor vi gerne vil være.

Brug f.eks. powerpoint-versionen. Hæng et stort stykke papir op på væggen og “blæs” skabelonen op på papiret og tegn den af – og send derved et professionel signal til dine mødedeltagere, hvis du ikke synes, at du kan lave et landskab med frihåndtegning.

Her kan du hente en pdf-udgave.
Her kan du hente en word-udgave.
Her kan du hente en powerpoint-udgave.