Om bogen

Bogen er den danske klassiker – i en ny udgave fra oktober 2015 – om Mind Map metodens mange muligheder.

Bogen henvender sig til alle, der har lyst til et værktøj, der kan forny og forbedre løsningen af dagligdagens opgaver – lige fra “To do listen” til overblik over store porjekter og overblik over faglitteratur f.eks. i forbindelse med forberedelse til eksamen. Er du selv Mind Map entusiast og øsnker at videregive værktøjet til dine børn, er der også inspiration til dette. I kapitlet “Giv dit barn et værktøj for livet” er beskrevet, hvordan I kan komme i gang – og få lektiearbejdet gjort til stjernestunder.

Bogen danner grundlag for to e-læringskurser “Mindmap som noteteknik” og “Effektiv læsning” som Moderniseringsstyrelsen tilbyder til statsansatte via “CAMPUS – rum for læring” i staten.

Kunne du tænke dig:

At have overblik – også i pressede situationer – det gælder som taler, som referent, som mødeleder, i eksamenssituationer eller …?
At få flere idéer, når du skal i gang med en opgave?
At kunne udarbejde et manuskript, hvor du har alle notaterne på et ark – hvad enten dit indlæg skal vare tre minutter, tre timer eller en hel dag?
At kunne visualisere/tegne dine tanker?
At få de væsentlige notater ned på papiret?
At kunne huske pinkoder, navne og meget mere ved hjælp af sjove hukommelsesteknikker.
At få tips og idéer til, hvordan du kan håntere de arbejdsforhold, der påvirker din koncentration og dermed din hukommelse.
At kunne gennemgå rapporter og anden faglitteratur hurtigt og effektivt, så du har styr på såvel de store linjer som detaljerne?
At kunne hjælpe dit barn til at skabe overblik i forbindelse med stile, foredrag og andre opgaver?

Så er Mind Map sikkert noget for dig.

I bogen er der også en række eksempler på, hvordan du benytter elektroniske Mind Maps.
Bogen “Visuel Mind Mapping” af Kirsten Andersen og Claus Bekker Jensen er på 184 sider, gennemillustreret og i 4 farver. Pris 198,40 kr. + moms + forsendelse.

Her er en såkaldt enkelt Mind Map. Weekendens indkøb. Nye ting tilføjes og placeres, hvor de hører til, efterhånden som du kommer i tanke om dem.


Her er en mere kompleks Mind Map – en såkaldt satellit Mind Map. Her er det planlægning af en 85 års fødselsdag.

Visuel Mind Mapping

Af

Kirsten Andersen og Claus Bekker Jensen