Om forfatterne

Kirsten Andersen

Konsulent, ejer firmaet ”Mnemosyne Kurser & Forlag”.

Selvstændig siden 1991. Inden da havde jeg arbejdet 8 år i brancheorganisationen ”Danske Slagterier” med sekretariats- og informations-opgaver.

Jeg holder kurser, seminarer, foredrag og webinarer om bedre mødekultur/effektive møder. Derudover underviser jeg i ”Forhandlingsteknik”, Planlæg bedre – få mere tid”, ”Mind Map teknik”, Notat- og referatteknik”, ”Præsentationsteknik, “Hukommelsesteknik” samt ”Hurtig og målrettet læsning”. Nogle af kurserne udbydes som åbne kurser gennem forskellige kursusudbydere og fagforeninger.
Min interesse for møder blev skabt i Danske Slagterier, hvor jeg oplevede værdien af velforberedte møder samt mødelederens – og referentens – magt og indflydelse. Og jeg fik vældig lyst til at udbrede kendskabet til gode og værdiskabende møder. Jeg har siden faciliteret problemløsningsmøder og holdt mange, mange kurser og foredrag om ”Effektive møder”. Derudover har jeg været med til at gennemføre en række projekter om bedre mødekultur i forskellige virksomheder. Desuden har jeg udviklet e-læningsprogrogrammer til staten om emnet senest i 2017, hvor “Få succes som mødeleder” og “Få endnu mere succes som mødeleder og facilitator” blev lanceret.

 

Claus Bekker Jensen

Konsulent og illustrator, ejer firmaet Visuel Vision.

Konsulent og illustrator, ejer firmaet “Visuel Vision”. “Skab forståelse gennem fælles billeder” er min grundlæggende filosofi som formidler. Jeg underviser primært inden for det visuelle/grafiske område på kurserne: “Grafisk facilitering”, “Visuel og kreativ formidling” og “Visuel Mind Mapping”. Virker desuden som visuel referent ved konferencer, workshops o.lign. Som illustrator arbejder jeg bl.a med illustration af bøger, publikationer og kursusmaterialer.