Serviceguide

JTA-gruppen

I bogen er omtalt, hvordan programmet MindManager kan benyttes i forbindelse med brainstorming. John Andersen fra JTA-gruppen har inspireret til dette afsnit. JTA-gruppen gennemfører kurser i MindManager progammet og forhandler programmet MindManager.
www.jta.dk

Asset Concept ApS og Creative Thinking dk

I bogen har vi helt ekstraordinært fået lov til at skrive om ”De seks tænkehatte”. Det er det eneste sted, metoden er beskrevet i detaljer på dansk med godkendelse fra Per Feltvoss Olsen, Asset Concept, der på det tidspunkt var Edward de Bonos repræsentant i Danmark

I dag er det firmaet ”Creative Thinking dk” ejet af Julie Falholt, der er den danske repræsentant og akkrediteret træner for ”De Bono Thinking Systems” i Danmark.

www.creativethinking.dk

FCNA

Vi er meget begejstrede for Stephen R. Coveys bøger – blandt andet bogen ”7 gode vaner”. Vi har derfor forsøgt at trække en parallel fra Coveys ”Haster/vigtig matrice” til en matrice om brug af mødetiden. Omtalen bringer vi med samtykke fra FCNA. FCNA har dog ikke bidraget til eller godkendt indholdet af den tilpassede matrice.

FranklinCovey nordic approch (FCNA) repræsenterer FranklinCovey i de fem nordiske lande.

www.franklincovey.dk

Harrison Owen

Historien bag Open Space Technology

www.openspaceworld.com