Om forfatterne

Kirsten Andersen

Konsulent, ejer firmaet ”Mnemosyne kurser og forlag”. Inden jeg blev selvstændig arbejdede jeg 8 år i brancheorganisationen Danske Slagterier med sekretariats- og informationsopgaver.

Jeg holder foredrag, webinarer, kurser og seminarer i ”Præsentationsteknik”, ”Undervisning – fra god til fremragende”, ”Bedre mødekultur/effektive møder”, ”Notat-og referatteknik”, ”Planlæg bedre – få mere tid”, Mindmap teknik”, ”Hukommelsesteknik”, ”Målrettet løsning” samt ”Forhandlingsteknik. På kurserne i præsentationsteknik er det vigtigste for mig, at deltagerne finder glæden ved at formidle. Når de grundlæggende værktøjer er i roden, så giver det mod og lyst til at eksperimentere med virkemidlerne og træde i karakter som formidler.

Anni Bjørn

Skuespiller og underviser. Jeg arbejder hovedsagelig som skuespiller og teaterinstruktør.
Derudover underviser jeg i personlig fremtræden, kropssprog og ”scenisk tale” for såvel skuespillere som personer fra andre erhverv. Jeg har hele vejen gennem min karriere været fast tilknyttet et kommunikationsfirma og har hjulpet mange mennesker med at få deres bedste ressourcer i spil. Jeg er uddannet psykoterapeut med de æstetiske modaliteter som afsæt.

Claus Bekker Jensen

Konsulent og illustrator, ejer firmaet “Visuel Vision”. “Skab forståelse gennem fælles billeder” er min grundlæggende filosofi som underviser. Jeg underviser og holder foredrag i “Visuel og kreativ formidling”; Visuel Mind Mapping,; Præsentationsteknik, ”Fængende PowerPoint, “Bedre mødekultur” og “Personlig planlægning”. Som illustrator hjælper jeg virksomheder med at omsætte processer, forretningsgange, visioner, strategier og andre budskaber til let forståelige inspirerende beskrivelser. Det sker i et visuelt sprog i form af blandt andet tegninger, metaforer, rammer, pile, symboler, farver m.m. Formatet kan være fra A4 til kæmpepapirer på væggen (wallpapers). Som “grafic recorder” faciliterer jeg møder, konferencer o.lign. på wallpapers.

Sven Ole Schmidt

Underviser, procesvært, skuespiller.
Med afsæt i en faglig baggrund som skuespiller har jeg i 30 år drevet selvstændig konsulentvirksomhed og udviklet kurset og seminarer i ledelse, kommunikation og samarbejde.
Jeg er optaget af at bakke mennesker op i at stå frit og frejdig frem og brænde igennem med deres fulde potentiale. Gennem årene har jeg bevæget mig i alle miljøer fra græsrødder til topchefer og er som sådan en erfaren allround sparringspartner for professionelle mundtlige formidlere. Som orkesterleder og sanger er jeg aktiv i to orkestre og har indimellem skuespilleropgaver på tv og i film.