Om forfatterne

Kirsten Andersen
Konsulent, ejer firmaet “Mnemosyne kurser & forlag“. Inden jeg blev selvstændig, arbejdede jeg 8 år i brancheorganisationen “Danske Slagterier” med sekretariats- og informationsopgaver. Jeg holder foredrag, webinarer, kurser og seminarer i “Præsentationsteknik”, “Formidling”, “Bedre mødekultur”/”Effektive møder”, “Notat- og referatteknik”, “Planlæg bedre – få mere tid”; “Mindmap teknik”, Hukommelsesteknik”, “Målrettet læsning” samt “Forhandlingsteknik”.

På kurserne i præsentationsteknik er det vigtigste for mig, at deltagerne finder glæden ved at formidle. Når de grundlæggende værktøjer er i orden, så giver det mod og lyst til at eksperimentiere med virkemidlerne og træde i karakter som formidler.

Claus Bekker Jensen
Konsulent og illustrator, ejer firmaet “Visuel Vision“. “Skab forståelse gennem fælles billeder” er min grundlæggende filosofi som formidler. Jeg underviser primært inden for det visuelle/grafiske område på kurserne: “Grafisk facilitering”, “Grafisk facilitering og PowerPoint” samt “Mind Mapping”. Virker desuden som visuel referent ved konferencer, workshops o.lign. Som illustrator hjælper jeg virksomheder med at omsætte processer, forretningsgange, visioner og strategier til let forståelige visuelle budskaber.

Det sker i et visuelt sprog i form af blandt andet tegninger, symboler, metaforer, farver mm. Formatet kan være fra A4 til plakatstørrelse.

Mariann Bach Nielsen
Konsulent, ejer firmaet “2vejs kommunikation“. Klarhed i både skrift og tale – der ligger fokus i striben af kurser inden for personlig udvikling, som er mit speciale. Teorien har jeg blandt andet hentet fra mit masterstudie i retorik og formidling. Og erfaringen har jeg fra mange års undervisning i offentlige og private virksomheder. Den kombination har både kursusdeltagerne og jeg glæde af, hvad enten emnet er præsentation, mindmapteknik, skriftlig kommunikation, notat-og referatteknik eller personlig planlægning.