Om forfatterne

Kirsten Andersen

I 1991 etablerede jeg Mnemosyne kurser og udvidede senere med forlagsvirksomhed.

Jeg holder foredrag, webinarer, kurser og seminarer i ”Planlæg bedre”, ”Præsentationsteknik”, ”Forhandlingsteknik”, ”Bedre mødekultur”, ”Notat- og referatteknik”, ”Mindmap teknik”, ”Hukommelsesteknik”, Målrettet læsning” og ”Personlig kommunikation”.

Jeg har valgt også at skrive bøger om de emner, jeg underviser i. Det er blevet til foreløbig 9 stk., inklusive ”Er det så svært at lede sig selv? (Bind 1 og bind 2). Det er også blevet til flere e-læringskurser til Staten, senest ”Personlig Planlægning”, ”Få succes som mødeleder” og ”Få endnu mere succes som mødeleder og facilitator”, der alle blev lanceret i 2017.

Jeg er oprindelig uddannet agronom, og inden jeg blev selvstændig, arbejdede jeg 8 år i brancheorganisationen Danske Slagterier med sekretariats- og informationsopgaver. Jeg er gift og har to børn født i 1998 og 2001.

Jeg er optaget af at give mine deltagere og læsere konkrete værktøjer, der kan gøre dagligdagen bedre, hvad enten det handler om f.eks. at få prioriteret hensigtsmæssigt, skabe bedre resultater under forhandlinger og møder eller træde i karakter på jobbet.

 

Benny Würtz

Direktør i rådgivningsvirksomheden Würtz Extemp og nu WESi3 siden 2007.

Officersuddannet, major i 19 år.  Lærer i ledelse på Forsvarsakademiet. Direktør i Solrød kommune med ansvar for miljø, teknik, kultur og fritid i 2 år. Kommunaldirektør i Birkerød kommune i 6 år. Administrerende direktør for DSB S-tog A/S i 5 år.

Deltager i bestyrelsesarbejde både som formand og næstformand i blandt andet FJH Automatic A/S og Birkerød Gymnasium. Medforfatter på ”LedelsesUdvikling med eksempler fra Forsvaret”, 1995 Børsens Bøger, og ”Teenagechefen – håndbog for unge ledere”, 2012 Gyldendal Business.

Missionen i min virksomhed er at træne mennesker i det personlige lederskab og gøre dem bevidst kompetente.

Jeg har lavet koncepter for nyuddannede akademikere uden job, for afskedigede personer, uledsagede flygtningebørn, personlige strategidøgn og individuelle lederuddannelser. Herudover mere traditionelle strategiprocesser og ledertræning i både private og offentlige virksomheder.